RTC rijders laten zich goed zien bij NK Marathon

4 januari 2016

Jeroen bij de belofte mannen en Esther, Esmee en Simone bij de senioren dames, hebben zich flink in de kijker gereden bij de NK Marathon's in Amsterdam.

De deelname van Jeroen aan het NK Marathon voor beloften was een goede zet. Samen met 10 anderen behaalde Jeroen een mooie ronde voorsprong op het peleton. In de finale kwam Jeroen net tekort voor een plek op het podium. Bij de dames reden Esther en Esmee een sterke wedstrijd en had Simone wat meer moeite met het hoge tempo. Niet zo verwonderlijk als 1e jaars A-junior en met de blessures in de zomer. Esmee was een paar keer goed in beeld en de samenwerking met Esther verliep prima. Zelfs naar het einde toe bleef Esmee het proberen, helaas wilde niemand mee rijden. Uiteindelijk finishte Esther als 18 en Esmee als 15! Een prima prestatie.